Massasje

Unn deg en av våre herlige 

massasjebehandlinger

for ro og velvære.

GRAVIDMASSASJE   60 MIN
 Pris: 780 kr (-10% for deltakere av gravidyogakurs)

Unn deg en deilig og myk massasje under graviditeten for økt ro og velvære for både kropp og sinn! I gravidmassasje masseres rygg/bekken, ben, armer, mage og nakke. Vi fokuserer spesielt på områder som får økt belastning under graviditeten for å mykne opp i spenninger og øke sirkulasjonen i kroppen. Massasjen er av en myk og rolig natur og du velger helt selv om det er områder du  vil vie litt ekstra oppmerksomhet og andre områder du vil utelukke helt. Dette er din tid for egenomsorg og velvære.

 

Jevnlig massasje bidrar til å øke blodsirkulasjonen, redusere ødem (væskeansamlinger), mykner opp i spenninger og stivhet, kan redusere smerter og ubehag, kan bedre søvnkvaliteten og bidra til energioverskudd, virker avslappende og balanserende for mamma og gjør derfor også godt for baby i magen. 

 

Gravidmassasje utføres gjerne sideliggende og du støttes opp med puter og bolstre etter behov for optimal komfort. Massasjen anbefales til friske gravide fra 12 uker og frem til fødsel (men gjerne også etter fødsel). Spør gjerne legen din for bekreftelse dersom du er usikker på om massasje egner seg for din tilstand. 

Tips! Gravidmassasje er en kjempefint tilskudd til gravidyoga for litt ekstra velvære og som forebyggende under graviditeten.

 

Massasjen utføres av Ingjerd Tranvåg som har godkjent kurs i gravidmassasje fra Axelsons. Ingjerd er også sertifisert yogalærer og har en videreutdanning i yoga for gravide.

Portrait of beautiful pregnant woman hav