Image by Zoltan Tasi

MAMMA OG BABY

Varmt velkommen til yogakurs skreddersydd for gravide og kvinner i barsel. 


Dersom kurset du er interessert i har startet allerede kan du likevel bli med på resterende antall kursdager eller komme på drop-in så lenge det er ledig plass. Se i timeplanen og ta kontakt om du ønsker plass på påbegynt kurs. Fremtidige kurs bookes nedenfor.

Gravid kaukasisk kvinne praktisere yoga

GRAVIDYOGA

Tirsdager kl. 18:00

kursbasert

Gravidyoga er et helhetlig yogakurs tilrettelagt for gravide kvinners unike behov. Gjennom en varmende yogaflyt styrkes, strekkes og balanseres hele kroppen for optimal velvære for både mamma og baby i magen. Vi legger et spesielt fokus på hofter, korsrygg og bekken for å motvirke og forebygge mot ulike belastninger i forbindelse med graviditet. Vi kultiverer en naturlig jevn pust underveis for å finne ro og tilstedeværelse og forbereder til fødsel. Timene avsluttes med restorativ yoga og avspenning for dyp hvile. I gravidyoga får du rom til å lande i deg selv og forberede kropp og sinn på en ny hverdag som mamma.

Neste kursrunde

Oppstart: 27. oktober (8 ganger per kurs)
Når: Tirsdager kl. 18:00

Instruktør: Ingjerd Tranvåg

Pris: 1600,- 

Du kan også bli med på kursrunden som startet i august. Ta kontakt med oss for å melde deg på resterende kursdager eller for drop-in.

BARSELYOGA

Mandager kl. 12:00 (60 min)

Barselyoga er spesielt tilpasset kvinner i barselpermisjon etter fødsel og er et yogarom hvor både mamma og baby er hjertelig velkomne! 

 

I Barselyoga søker vi balansen mellom avspenning og fysisk aktivitet. Vi fokuserer blant annet på å skape rom til pusten for å finne dyp hvile og restitusjon i en ny og krevende hverdag som nybakt mamma. Gjennom en rekke øvelser søker vi kontakten med de dype magemusklene, styrker bekkenbunnen, styrker/mykgjør øvre del av rygg, nakke og skuldre etter en periode med mye bæring og amming. Her er det rom for å inkludere baby i praksisen, sove litt, amme, skifte bleie eller gå en liten tur underveis etter eget og babyens behov! 

 

Vi anbefaler å starte med barselyoga fra babyen er rundt 8-10 uker (men det er naturligvis helt individuelt og opp til deg hva som kjennes riktig) og passer frem til babyen begynner å krabbe aktivt og krever økt oppmerksomhet. 

 

Oppstart og påmelding

Oppstart: 26. oktober (8 ganger per kurs)
Når: Mandager kl. 12:00

Instruktør: Julia Tchernova

Pris: 1600,-​

Practicing%20Yoga%20with%20Babies_edited.jpg

Rolls Vei 4, 1820 Spydeberg

©2019 by Hvíla Yogastudio.