Image by Zoltan Tasi

MAMMA OG BABY

Varmt velkommen til yogakurs skreddersydd for gravide og kvinner i barsel. 


Dersom kurset du er interessert i har startet allerede kan du likevel bli med på resterende antall kursdager eller komme på drop-in så lenge det er ledig plass. Se i timeplanen og ta kontakt om du ønsker plass på påbegynt kurs. Fremtidige kurs bookes nedenfor.

Gravid kaukasisk kvinne praktisere yoga

GRAVIDYOGA

Tirsdager kl. 18:00 (75 min)

Gravidyoga er et helhetlig yogakurs tilrettelagt for gravide kvinners unike behov. Gjennom en varmende yogaflyt styrkes, strekkes og balanseres hele kroppen for optimal velvære for både mamma og baby i magen. Vi legger et spesielt fokus på hofter, korsrygg og bekken for å motvirke og forebygge mot ulike belastninger i forbindelse med graviditet. Vi kultiverer en naturlig jevn pust underveis for å finne ro og tilstedeværelse og forbereder til fødsel. Timene avsluttes med restorativ yoga og avspenning for dyp hvile. I gravidyoga får du rom til å lande i deg selv og forberede kropp og sinn på en ny hverdag som mamma.

Påmelding

Gravidyoga settes opp jevnlig. Ved påmelding av et helt kurs før det starter får du early bird-rabatt på -20%, etter dette kan du likevel delta med vanlig klippekort/medlemskap og melde deg opp på ønskede yogatimer. Se i kalenderen vår for mer informasjon og påmelding.

BARSELYOGA

Onsdager kl. 11:30 (60 min)

Barselyoga er spesielt tilpasset kvinner i barselpermisjon etter fødsel og er et yogarom hvor både mamma og baby er hjertelig velkomne! 

 

I Barselyoga søker vi balansen mellom avspenning og fysisk aktivitet. Vi fokuserer blant annet på å skape rom til pusten for å finne dyp hvile og restitusjon i en ny og krevende hverdag som nybakt mamma. Gjennom en rekke øvelser søker vi kontakten med de dype magemusklene, styrker bekkenbunnen, styrker/mykgjør øvre del av rygg, nakke og skuldre etter en periode med mye bæring og amming. Her er det rom for å inkludere baby i praksisen, sove litt, amme, skifte bleie eller gå en liten tur underveis etter eget og babyens behov! 

 

Vi anbefaler å starte med barselyoga fra babyen er rundt 8-10 uker (men det er naturligvis helt individuelt og opp til deg hva som kjennes riktig) og passer frem til babyen begynner å krabbe aktivt og krever økt oppmerksomhet. 

 

Påmelding

Barselyogakurs settes opp jevnlig. Ved påmelding av et helt kurs før det starter får du early bird-rabatt på -20%, etter dette kan du likevel delta med vanlig klippekort/medlemskap og melde deg opp på ønskede yogatimer. Se i kalenderen vår for mer informasjon og påmelding.

Early-bird (-20%) ved påmelding av hele kurset innen 27. januar 2020 med rabattkoden: EARLYBIRD2021

Practicing%20Yoga%20with%20Babies_edited.jpg