OM HVÍLA

Varmt velkommen til Hvíla Yoga! 

Hvíla Yoga er et nyetablert yogastudio midt i hjertet av Spydeberg med fokus på helhetlig helse og velvære. Med en holistisk og jordnær tilnærming til yoga er vår intensjon å være et inkluderende og trygt rom for alle. Det er ikke du som skal tilpasses yogapraksisen, men den skal tilpasses deg og ditt unike behov!

I en stadig raskere verden som krever mer og mer av vår tid og energi, øker samtidig behovet for dyp avspenning og tilstedeværelse. Kvalitetstid -først og fremst med deg selv, slik at du kan dele det med andre. Å finne tilbake til den dype pusten. Styrke holdningen til kroppen, sinnet og livet. Stress er så mangt og kan manifestere seg individuelt gjennom fysiske spenninger og smerter så vel som mental og emosjonell belastning. Gjennom yoga kan vi lære teknikker for å komme ned fra hodet og inn i kroppen. Utforske og avsløre. Meditere gjennom dynamisk bevegelse og stillhet. Forebygge og behandle. Flyte og nyte. Akseptere. Ikke bare i yogarommet -men også ellers i livet! 

Med utgangspunkt i våre verdier tilbyr vi en variasjon av yogastiler og klasser av ulik intensitet slik at du kan finne det tilbudet som passer for ditt utgangspunkt. I tillegg til vår faste timeplan arrangerer vi og inviterer gjestelærere til å dele av sin kunnskap gjennom inspirerende kurs, workshops og eventer.

 

Du kan også komme på enetimer i studioet. Private yogatimer passer for deg som ønsker å fordype deg, trygges i eqenpraksis eller fokusere på et spesielt område (fysiske utfordringer, søvn, stress etc). Enetimer avtales over mail (se kontaktinfo her).

Ta en titt på timeplanen vår og ta gjerne kontakt dersom du savner et tilbud eller lurer på noe! 


Vi ønsker deg varmt velkommen! 


Varm hilsen fra yogini og grunnlegger,

Ingjerd Tranvåg.

Les mer om...

 

Rolls Vei 4, 1820 Spydeberg

©2019 by Hvíla Yogastudio.