Image by Natalie Grainger

PT YOGA

Yogatimen som møter dine unike behov

Varmt velkommen til en personlig yogatime hvor dine unike behov står i fokus. Her tar vi hensyn til at alt i kroppen henger sammen og går helhetlig til verks for å finne en yogapraksis som passer perfekt for deg akkurat nå!

PRISER OG BOOKING

PT Yoga bookes gjennom å sende en henvendelse på mail. Skriv gjerne litt om deg selv og hva du ønsker å fokusere på og hvilke tidspunkter du ønsker deg. Se retningslinjer nederst på siden.

Warrior Two
Ashtanga Yoga
Eldre par som gjør yoga
Iyengar yoga

PT YOGA - ENKEL

60 min / 799,-
enkelttime / oppfølging

Enkel PT Yoga-time

Varmt velkommen til en personlig yogatime hvor dine unike behov står i fokus. Her tar vi hensyn til at alt i kroppen henger sammen og går helhetlig til verks for å finne en yogapraksis som passer perfekt for deg akkurat nå!

PT YOGA - 5 TIMER

(Pakkeløsninger er ikke tilgjengelig akkurat nå)

 

60 min x 5 / 3.596,-
pakketilbud (oppfølging)

Pakketilbud med 5 PT Yoga-timer (oppfølging etter konsultasjon).

INFORMASJON OG RETNINGSLINJER

BOOKING / RESERVASJONER

For å booke time med PT Yoga sender du oss en henvendelse på mail ved å klikke på en av knappene hvor det står "Kontakt / Booking". Legg gjerne ved en kort tekst i mailen om hvem du er og hva du ønsker å fokusere på. Du bestemmer så klart selv hva du ønsker å dele. Deretter avtaler vi et tidspunkt som passer for begge parter før timen bekreftes. Alle henvendelser er helt uforpliktende inntil timen er bekreftet. Du vil deretter motta en bekreftelsesmail så snart timen er reservert.

KANSELLERING / ENDRINGER

Bekreftet reservasjon kan kanselleres eller endres opptil 24 timer før bekreftet time starter uten at du blir belastet. Ved kansellering etter dette må timen betales i sin helhet. Hvis du har en pakkeløsning hvor du allerede har betalt for flere timer blir en av de resterende timene trukket i fra. 

BETALING

Du betaler for PT Yoga enten før eller etter timen ved oppmøte. Hvis du har en pakkeløsning hvor du allerede har betalt for flere timer blir en av de resterende timene trukket i fra. Timer kan også betales i forkant om ønskelig. Vi aksepterer vipps og bankkort (ikke kontanter). Alternativt kan du få tilsendt en betalingslenke på SMS/mail.

JEG SKAL PÅ PT YOGA FOR FØRSTE GANG
Dersom du skal på PT Yoga for første gang velger du konsultasjonstime på 90 minutter slik at vi får bedre tid til å bli kjent og kan kartlegge hvilke yogaøvelser som møter dine unike behov. Deretter kan man gå over til oppfølgingstimer hvor vi tilbyr både enkelttimer og pakkeløsninger. Du får låne alt av utstyr hos oss. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.